Covor Do-it-yourself

remin1

Poți cumpăra un covoraș dintr-un magazin, dar este minunat să faci ceva cu propriile mâini măcar din când în când. Așa că de ce să nu-ți faci un covor pentru tine! În plus, materialul poate fi reprezentat de lucruri vechi care nu trebuie aruncate.

S-ar putea să fiți surprins să aflați că vechile curele din piele, firele, țesăturile și dopurile de vin pot fi folosite pentru a crea mobilier de casă util și elegant. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă aprovizionați cu materialele potrivite și să aveți răbdare.

Un covor făcut din curele vechi

Este destul de ușor să faci un covor din curele. Aveți nevoie doar de 10-12 curele din piele naturală sau artificială, un ciocan și o frânghie.

remin2

Covor de plută de vin

Dopurile de plută din sticle de vin sunt un material excelent pentru o varietate de obiecte de artizanat pentru casă și grădină. În plus, mersul pe un covor de plută nu este doar plăcut, ci și bun pentru picioare!

vino1

Citește și Cum să faci un buchet de frunze de toamnă cu propriile mâini

Covor realizat din etichete de la blugi vechi

Această idee va surprinde pe toată lumea. Un covor realizat din etichete din blugi vechi este un proiect original.

dzhinsi

Moss mat

Locuitorii din mediul urban sunt privați de posibilitatea de a alerga desculți pe iarbă în fiecare zi. Covorașele de mușchi ca acestea vor readuce un sentiment de apropiere de natură pentru locuitorii apartamentelor din oraș.

moh

Covor cu pompoane

Pentru un dormitor sau camera copiilor, este mai bine să alegeți covoare moi, pufoase. Covoarele cu pompoane arată interesant în interior. Și nu este dificil să faci un astfel de covor!

pomponi