Модні тренди в дизайні інтер’єру 2018

tendencii_2018

Мода на дизайн змінюються постійно, і те що Ви зробили чи купили рік назад, Ви б не зробили вже сьогодні. А що вже говорити про проекти 5 річної давності … Тому, сьогодні хотілося б розповісти про тенденції, напрями в дизайні, які будуть актуальні в 2018 році. Тож, якщо Ви на етапі розробки проекту або ж Ваша квартира вимагає лише оновлення, то наші поради Вам зможуть допомогти.

Тенденції 2018

1. Основним і важливим в кожному приміщенні є колір, а в нашому випадку найправильнішим кольором буде будь-яка пастельна основа. Не залежно від того, що Ви любите, вона може бути як холодною, так і у молочній, теплій гамі. Якщо губитеся у виборі, не можете визначитися, на допомогу прийде універсальний варіант: сіро-коричнева пастель. Вона просто ідеальна, в ній будь-які кольорові акценти, хоч теплі, хоч холодні, завжди будуть виглядати гармонійно.

tendencii_1

2.Еко-інтер’єр зараз на піку популярності, а це значить, що і вся зелена палітра актуальна в сучасних інтер’єрах. Зелений колір несе дуже сильну енергетику, і в залежності від того в якому тоні він застосований, він по різному впливатиме на людину. Зелений, як колір гармонії, так само розширює простір і заспокоює.

Якщо не любите зелений на стінах, допоможуть кімнатні квіти, картини, або досить дорогий, але дуже ефектний декор – вертикальне озеленення. Це дуже ефектно і свіжо виглядає, і тим самим вивільнить Ваші підвіконня.

tendencii

3. Фактурною поверхнею зараз нікого не здивувати, вона нагадує про близькість до природи, тому і не залишає своїх лідируючих позицій. Ви можете використовувати її як у вигляді штукатурок і об’ємних 3Д панелей, так і в тканинах. Не перестарайтеся, правильно дозований такий декор набридне не скоро.

tendencii_3

4. Натуральний камінь, а саме мармур, з величезним вибором кольорів, ідеально впишеться в будь-який інтер’єр. Але в світлих, майже білих відтінках він вважається найбільш актуальним. Мармур – матеріал пористий, і пропускаючи повітря він створить в приміщенні ідеальний клімат.

tendencii_4

5. Вибираючи меблі, важливо визначитися, в якій кольоровій гамі Ви хотіли б її бачити. Але найідеальніший варіант, світла пастельна гамма. Світлі матеріали будуть розчинятися в приміщенні, роблячи його просторішим. У такій гамі будь-який яскравий декор буде виглядати ідеально.

tendencii_5

6. У моді геометрія. Шпалери з геометричними малюнками або просто фарбування ромбами і трикутниками, багатогранна керамічна плитка – все це реалізувати і втілити в життя не так складно.

tendencii_6

7. У освітленні використовуйте натуральність кольору і Ваше приміщення заграє по-новому.

tendencii_7

8. Графіка в кольорі і предмети декору графічних форм. Ще один тренд 2018 року – використання графіки в інтер’єрі. Актуальними є поєднання білого з чорним, зеленого з чорним, рожевого з чорним. У декорі ж це можуть бути скульптурні предмети з простими геометричними формами, графіті на стінах, чорно-білі картини і фотографії.

tendencii_8

9. Метал в інтер’єрі. Вибирайте переважно теплі метали – мідь, латунь. Цікавим буде поєднання мармуру і металу, всілякі латунні деталі, металеві скульптури, поєднання різних малюнків паркету або розкладка паркету з металевими вставками.

tendencii_9

10. Ускладнений дизайн стін. Популярний тренд – ускладнення внутрішньої архітектури стін додатковим відбиттям, окантовками, карнизами, ліпниною. Прості шпалери зараз виходять з моди. На зміну їм приходять дорогі – тканинні. Залишаються затребуваними також стінові панелі, особливо з цінних порід деревини.

tendencii_10

11. Американська естетика в дизайні інтер’єру. Модний тренд наступного року – американська естетика. Набирають популярність інтер’єри в стилі американської класики і неокласики з елементами ар-деко.

tendencii_11

12. Увага до дизайну коридорів. Останнім часом дизайнери приділяють більше уваги коридорам, переходам. Якщо раніше ці приміщення намагалися зробити максимально непомітними, то зараз, навпаки, їх оформляють з особливою ретельністю. Як правило, це площі незвичайних пропорцій, з чистим простором, де майже немає меблів. Але у 2018 році тут можна буде зустріти цікаві рішення в оздобленні стін.

tendencii_12

Ось і закінчилися наші поради-рекомендації по модних тендеціях в дизайні інтер’єру 2018. Нічого складного і незвичайного, все направлено на затишок, комфорт і спокій, а найважливіше, на гармонію в Вашому приміщенні.